Ονομάζομαι Άρτεμις-Παλλάς Λιόντα

Artemis LiontaΙδρύτρια του γραφείου artelio συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση το οποίο εξειδικεύεται σε marketing, επικοινωνία και business development.

Ξεκίνησα την καριέρα μου από τον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων και στη συνέχεια μεταπήδησα στον κλάδο των υπηρεσιών αναλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις Marketing, Πωλήσεων και Επικοινωνίας σε εταιρίες όπως Citibank, Xiosbank και American Express . Την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας εργάστηκα από τη θέση του Marketing & Business Development Director στην Efsimon Collections SA όπου ανέλαβα μεταξύ άλλων τη στρατηγική σχεδιασμού, παραγωγής και τοποθέτησης στην αγορά των πιο συλλεκτικών προϊόντων των Ολυμπιακών Αγώνων καθώς και τον σχεδιασμό και διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων και επικοινωνίας με τα ΜΜΕ. Εδώ και 10 χρόνια ηγούμαι ενός γραφείου συμβούλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση σε marketing, επικοινωνία και business development.

Είμαι εισηγήτρια σεμιναρίων marketing, social media marketing και branding. Για 2 χρόνια 2011 και 2012 διετέλεσα εισηγήτρια στα social media workshops της ΕΕΔΕ.

Είμαι απόφοιτος Pierce College, διαθέτω bachelor σε Marketing Management από το Deree College και Master σε Business Administration (ΜΒΑ) από το University of Indianapolis.

Είμαι μέλος της ΔΕ του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ από το 2010 αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και έχω διατελέσει αντιπρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων Pierce-Deree.